+45 61 11 53 31

Rekrutteringsbureau til den grønne omstilling

Din grønne rekrutteringspartner

Hvem er Arting Green?

Arting Green er stiftet grundet behovet for en partner inden for den grønne teknologi / energisektor, der kan finde de rigtige kandidater hurtigt! Med et løfte om at finde de helt rigtige kandidater indenfor 3 uger, vil Arting Green være den foretrukne leverandør af arbejdskraft til grønne teknologi-, energi og forsyningsvirksomheder.

Med vores tårnhøje innovations- og ambitionsniveau på den grønne scene i Danmark, ligger der en stor udfordring i rekruttering. Danske virksomheder bruger 4-6 måneder på at finde og ansætte medarbejdere de skulle have brugt i går. I flere tilfælde mislykkedes de med at finde den profil, de havde visualiseret og må gå på kompromis.Det koster tid, penge og ressourcer.   

Hos Arting Green gør vi op med gårsdagens sløve rekrutteringsprocesser og forstår vigtigheden af at finde de helt rigtige kandidater uden at det behøver at tage måneder. Vi specialiserer os i effektive rekrutteringsløsninger til grønne virksomheder.

Vi skaber effektive grønne virksomheder og bidrager til en klima neutral fremtid – en rekruttering ad gangen.

Founder

Alexander Bo Jensen

Med en stærk trackrecord fra det danske biotech, Life Science og Foodtech miljø har Alexander rekrutteret specialister, ledere, C-level og bestyrelse i hele verden til Danmark. Alexander har været med til at bygge en virksomhed fra 2-25 medarbejdere og er blevet anerkendt som den bedst performende rekrutteringskonsulent målt på danske virksomheder.

Som tidligere elitesportsudøver og gennemgående konkurrence menneske, er det vigtigt for mig at komme i mål med rekrutteringerne hver gang og endnu vigtigere at finde den rette kandidat til den rette stilling. Jeg har grundlagt Arting Green med et ønske om at bidrage til en klimaneutral og biodivers fremtid. 

Jeg er passioneret omkring at gøre verden til et bedre sted. For mig handler rekruttering om at skabe livsændrende muligheder for kandidater og hjælpe virksomheder med at finde det perfekte match. Jeg tror på at virksomhedernes succes afhænger af teamet der løfter opgaven og samtidig tror jeg på at man altid kan forbedre sit arbejdsliv – uanset om man søger en virksomhed med mere frihed eller søger vejen til direktørstolen. Jeg jagter følelsen der opstår når man formår at sætte den rigtige kandidat sammen med den rigtige virksomhed.